Engelsk
Få sætninger - rettelse
14. april 2008 af
Jensbojsen (Slettet)
Nogen der vil rette disse få sætninger.
Dansk:
Brev fra vores udsendte medarbejder:
Her er de sidste nyheder fra Deres medarbejder i Asien. Den vigtigste nyhed er, at regeringen i Furnistan ønsker at starte en eksport til os. Landet producerer mange møbler, og de er sikre på, at de kan blive god vare i vores land. Jeg har ikke særlig mange oplysninger endnu, men de vil blive sendt, så snart jeg får dem.
Engelsk:
A letter from our special correspondent:
Here is the last news form yours staff members in Asia. The most important news is that the government in Furnistan wishes to start export to us. The country produces a lot of furniture and they are sure about that it could be a good article in our country. I have not a lot of information but they will be sent as fast I get them.
Dansk:
Brev fra vores udsendte medarbejder:
Her er de sidste nyheder fra Deres medarbejder i Asien. Den vigtigste nyhed er, at regeringen i Furnistan ønsker at starte en eksport til os. Landet producerer mange møbler, og de er sikre på, at de kan blive god vare i vores land. Jeg har ikke særlig mange oplysninger endnu, men de vil blive sendt, så snart jeg får dem.
Engelsk:
A letter from our special correspondent:
Here is the last news form yours staff members in Asia. The most important news is that the government in Furnistan wishes to start export to us. The country produces a lot of furniture and they are sure about that it could be a good article in our country. I have not a lot of information but they will be sent as fast I get them.
Svar #1
14. april 2008 af -Zeta- (Slettet)
Mit bud:
A letter from our special correspondent:
Here is the last(est) news /form/(from) your/s/ staff member/s/ in Asia. The most important (piece of) news is that the government /in/(of) Furnistan wishes to start (an) export to us. The country produces a lot of furniture and they are sure /about/ that it could be a good article in our country. I (do not) have /not a lot of/(much) information (yet) but /they/(it) will be sent as /fast/(soon as) I get /them/(it).
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Jeg er ret usikker på en del af sætningerne.
A letter from our special correspondent:
Here is the last(est) news /form/(from) your/s/ staff member/s/ in Asia. The most important (piece of) news is that the government /in/(of) Furnistan wishes to start (an) export to us. The country produces a lot of furniture and they are sure /about/ that it could be a good article in our country. I (do not) have /not a lot of/(much) information (yet) but /they/(it) will be sent as /fast/(soon as) I get /them/(it).
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Jeg er ret usikker på en del af sætningerne.
Skriv et svar til: Få sætninger - rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
