Historie

SYNOPSIS-indledning og prob. formulering

07. maj 2008 af BøH-TøS (Slettet)
heyyy allee.. er der ikke nogen søde mennesker, som kan hjælpe mig med en synopsis, mit emne er "de danske nazister".. kan ikke rigtig komme videre, er gået en smule i stå.. min problemformulering skal være flydende tekst.. hvor vi så skal kombinere i dansk og historie.. er der nogen der kan hjælpe med en god problemformulering og give en smule inspiration til en god indledning :D:D.....?????

haster virkelig meget, skal afleveres fredag :S:S:S:S:S..

knus og kramm fra mig..

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2008 af TanteOda (Slettet)

Det eneste jeg nogenlunde kan komme i tanker om, er de som i nyere tid pludselig finder ud af, at deres aner har haft en nazistisk pilfinger, f.eks. tidl. statsminister Nyrup. Det kunne måske være interessant at tilføre opgaven.
Hvad angår opsætning af problemformulering er det måske interessant for dig at kigge indover http://www.skrivopgave.dk/problemformulering/en_god_formulering. Der er netop også et eksempel på det din lærer efterlyser. Eller rettere siden giver forslag til forskellige måder at skrive en problemformulering.

Hvad angår indledning, er det en udemærket ide, at skrive den til sidst. Da ved du netop hvad din opgave indeholder og så er det jo easy-peasy at skrive et kontrareferat.

TanteOda

Svar #2
08. maj 2008 af BøH-TøS (Slettet)

tak for det.. det hjalp lidt;):)...

Skriv et svar til: SYNOPSIS-indledning og prob. formulering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.