Andre fag

Idrætseksamen

11. maj 2008 af Lærke88 (Slettet)
Hvordan foregår den mundtlige teoretiske del af en idræts eksamen? Tid, spørgsmålstype, osv. ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2008 af Romulus (Slettet)

Du trækker et spørgsmål indenfor pensum - det kan fx være anatomi eller foreningsliv - derefter har du ca. 30 min forberedelse og 25 min eksamination.

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj 2008 af Lnygaard (Slettet)

I bekendtgørelsen står der, at man har 40 min forberedelse og 20 min eksamination.

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2008 af blackduck (Slettet)

Se http://us.uvm.dk/gymnasie//vejl/laereplan_pdf/valgfag/valgfag_idraet_b.pdf

"Prøveform:
Der afholdes en praktisk/mundtlig prøve i faget af 45 minutters varighed pr. eksaminand.
Den praktiske del af prøven varer 25 minutter. Forberedelsestiden er 40 minutter til den mundtlige del af prøven, som varer 20 minutter.
I den praktiske del af prøven eksamineres i to af de tematiske forløb, der har indgået i holdets undervisning. De tematiske forløb skal dække to af genrerne a, b og c beskrevet i pkt. 2.1. Der eksamineres primært i praktiske færdigheder, men også forståelse af temaets teoretiske sammenhænge
kan inddrages. Denne del foregår – afhængigt af indholdet i de tematiske forløb - individuelt eller i grupper. Selvstuderende eksamineres efter lodtrækning på eksamensdagen i 2 af de 3 genrer beskrevet under pkt. 2.1. Som en del prøvematerialet udarbejder den enkelte eksaminand en drejebog for indholdet af den praktiske del af prøven. I den mundtlige del af prøven trækker eksaminanden en individuel opgave, der skal formuleres
som en case, der muliggør kritisk refleksion hos eksaminanden og viser dennes evne til at anvende sin alsidige teoretiske viden på en praktisk problemstilling. Eksaminationen tager udgangspunkt i eksaminandens gennemgang af casen og former sig som en samtale mellem eksaminand og eksaminator med mulig inddragelse af censor. Bilagsmaterialet skal være såvel kendt som ukendt.
Prøvematerialet (drejebøger, caseopgaver samt tidsplan for afvikling af prøven) skal være censor i hænde senest 5 hverdage før prøvens afholdelse og godkendes af censor, før prøven påbegyndes."

Skriv et svar til: Idrætseksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.