Andre fag

Idræt - omformulering

12. maj 2008 af soom (Slettet)
Har brug for lidt hjælp til, at omformulere dette:

Ekstremidræt er aktiviteter, som vanskeligt lader sig forklare logisk. De rummer og motiveres ud fra søgen efter at overskride grænser, evt. udfordre døden, og de ses som et nødvendigt modstykke til en ellers kedelig og sikker hverdag. Aktiviteterne foregår ofte i naturområder. Når man sammenligner ekstremidræt med friluftsliv er der en del lighedspunkter, men også store forskelle. Der er mange del-elementer fra friluftslivet som indgår i de ekstreme aktiviteter fx orientering, kropslig udfordring, transport- og teknikformer. Forskellen ligger i fokuseringen på overskridelse af grænser og konkurrenceperspektivet.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. maj 2008 af CillehXD (Slettet)

Ekstrem idræt består af en masse aktiviteter, som folk tror er umulige at lave. Oftest er dem der laver ekstrem idræt, nogle som har svært ved at sætte grænser eller ønsker at grænsen bliver flyttet til det yderste, hvilket i nogle tilfælde kan fører til død.

Dem der udøver ekstremidræt gør det oftest, fordi de føler det er opfriskende og anderledes i forholdt til den hverdag som de fleste af os lever i, hvilket de ser som en kedelig hverdag. tryghed spiller ikke så stor en rolle for dem, som for mange af os andre.

Oftest foregår ekstremidræt ude i naturen, mange af frilufts livets glæder kommer frem i ekstreme aktiviteter.

Skriv et svar til: Idræt - omformulering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.