Samfundsfag
SF's tilbagegang
22. maj 2008 af
Yndlingsbabe (Slettet)
hej.
hvordan kan det være, at SF er gået så mange procentpoint tilbage, som de gjorde på en måned?
hvad var årsagerne?
en af dem, var villy's sprogbrug om integration, ikke?
hvordan kan det være, at SF er gået så mange procentpoint tilbage, som de gjorde på en måned?
hvad var årsagerne?
en af dem, var villy's sprogbrug om integration, ikke?
Svar #1
22. maj 2008 af 150972 (Slettet)
Mange af dem der for en måned siden, troede at Villy kunne redde verdenen har gennemskuet ham.
Han vil en masse godt for os alle sammen men er på ingen måde realistisk omkring finansering.
Skatten ned = flere i arbejde (der er stadigvæk 1 mill. ledige = overførelse) = færre midler til ydelser der intet giver igen = staten har flere penge = Gælden betales tilbage = der kan sættes midler af til forbering af det offentlige (folkeskolen, hospitalerne osv).
Pengene skal være der først inden vi bruger dem.
Villy og venstrefløjen vil bare bruge løs. Det er en sygdom man vokser fra!
Han vil en masse godt for os alle sammen men er på ingen måde realistisk omkring finansering.
Skatten ned = flere i arbejde (der er stadigvæk 1 mill. ledige = overførelse) = færre midler til ydelser der intet giver igen = staten har flere penge = Gælden betales tilbage = der kan sættes midler af til forbering af det offentlige (folkeskolen, hospitalerne osv).
Pengene skal være der først inden vi bruger dem.
Villy og venstrefløjen vil bare bruge løs. Det er en sygdom man vokser fra!
Svar #2
22. maj 2008 af CoSMoS (Slettet)
Det er den mest udbredte vurdering ja - de står dog stadig til 18-19% af stemmerne i mange målinger, som stadig er næsten 50% mere end valgresultatet, og historisk tæt på Socialdemokratiet. Nedgangen kan muligvis forklares ved at man ikke har sammen momentum længere, og at det nu er et mere naturligt leje for stemmeandelen.
Man skal dog også huske den statistiske usikkerhed - alene ved at sammenligne de forskellige analyseinstitutters seneste målinger kan man konstatere at "nogen må tage fejl" :)
Se i øvrigt bl.a. http://www.berlingske.dk/article/20080412/danmark/704120055/ og
#1 - Alle SFs forslag er fuldt finansierede, nævn eet der ikke er - og det har vist ikke synderligt meget at gøre med hvad OP leder efter. Lav en ny debat hvis du vil diskutere SF pro et contra.
Man skal dog også huske den statistiske usikkerhed - alene ved at sammenligne de forskellige analyseinstitutters seneste målinger kan man konstatere at "nogen må tage fejl" :)
Se i øvrigt bl.a. http://www.berlingske.dk/article/20080412/danmark/704120055/ og
#1 - Alle SFs forslag er fuldt finansierede, nævn eet der ikke er - og det har vist ikke synderligt meget at gøre med hvad OP leder efter. Lav en ny debat hvis du vil diskutere SF pro et contra.
Skriv et svar til: SF's tilbagegang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
