Engelsk

Dreamcatcher

22. maj 2008 af camilla9863 (Slettet)
Nogen der har noget liggende om Dreamcatcher af Stephen King??????

Please...

Og hvordan oversætter jeg Millenial? (American Millenial Literature)

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2008 af Niels_89 (Slettet)

Filmen Dreamcatcher?

Svar #2
22. maj 2008 af camilla9863 (Slettet)

Altså ja måske, men tror filmen er meget anderledes end selv romanen, da det uddrag jeg har handler om noget der sker før en eller anden 'Hunting trip'??... Mit uddrag hedder 1998: Henry Treats a Couch Man handler om Henry, der er psykolog som har en patient, der hedder Barry, der er meget fed. osv osv. Mit emne er Obesity, og kan simpelthen ikk se hvordan det hænger sammen.

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2019 af younashamann (Slettet)

jeg har samme tækst "Henry Treats a couch man" fandt du noget om teksten? kunne virklig godt bruge :)  


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juni 2019 af Stygotius (Slettet)

"millenial" = hvad der har at gøre med årtusindskiftet.  (< latin: mille=tusind + annum= år)


Skriv et svar til: Dreamcatcher

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.