Andre fag

Stilleben

22. maj 2008 af BlopBlop (Slettet)
Hej, jeg skal til eksamen i Billedkunst B d. 9 juni, og har 48 timer til at forberede mig. Jeg har valgt kategorien stilleben (men får først problemformuleringen d. 9 juni) og tænkte på, er der nogen som er meget god til billedkunst, specielt stilleben, som er frisk på at hjælpe mig under forberedelsen mht. analyse o.lign. og stillebens' historie?
Jeg betaler meget gerne for hjælpen, for har desperat brug for hjælp til at få en meget god karakter til at trække mit gennemsnit op, ellers kommer jeg ikke på arkitektskolen :'<
I forvejen får jeg 7, vil meget gerne have 10.

Skriv til mig her eller på min email [email protected] hvis du er interesseret i at hjælpe mig; prisen kan vi aftale.



Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2008 af zgtaf (Slettet)

Måske... Kun måske burde du overveje, at hvis du ikke magter selvstændig at føre dig igennem eksamenen med en god karakter uden hjælp, egner du dig måske ikke til arkitektskolen?

Jeg beder om, at du ikke tager det som en fornærmelse. Just pointing out the obvious..

Svar #2
24. maj 2008 af BlopBlop (Slettet)

Arkitektur er jeg da god til, og jeg er også god til billedkunst, men vil bare være på den sikre side hvis du forstår. Og nej, jeg tager det ikke som en fornærmelse, men jeg har det nemlig altid sådan at under mundtlige eksamener går det altid galt for mig, selvom jeg kan meget indenfor faget. Vil bare være ekstra forberedt denne gang. Men tak for din bekymring (:

Skriv et svar til: Stilleben

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.