Erhvervsret

Årskarakterer

23. maj 2008 af martinp (Slettet)
Hvordan er det gået med jeres årskarakterer?

Det er fordi jeg undrer mig over, hvor meget der skal til for at få de forskellige karakterer lige i erhvervsret. I min klasse er den højeste årskarakter 4, og langt de fleste har fået 02 og 00. Jeg har knoklet med kapitlerne i den bog så lang tid, og fik også 4 i den sidste prøve vi havde, så føler mig lidt snydt.

Hvor meget har I arbejdet i forhold til jeres karakter?

Brugbart svar (2)

Svar #1
23. maj 2008 af 12.marts (Slettet)

WOW.. Det var da helt vildt.. :O

En årskarakter kommer vel ofte an på underviseren.. Nogen gir meget højt, andre lavt og nogen bruger hele skalaen.. I min klasse er der givet meget fair karakterer og nogle har nok fået højere end de burde.. Inkl. mig selv.. Fik 7 og har ikke rigtig gjort noget for det..

Er næsten helt sikker på at ingen er dumpet..!

Svar #2
24. maj 2008 af martinp (Slettet)

Ok, tak for svaret. Damn, jeg ville gøre meget for det 7-tal... hmm..

Jeg er også bare SÅ sur på læreren for det, men well, der er jo intet at gøre. Hvis jeg klager, kan læreren jo sagtens remse en masse mangler op i forhold til hvis jeg skulle have haft en højere karakter. :(

Brugbart svar (2)

Svar #3
24. maj 2008 af speedometer007 (Slettet)

Er den højester karakter nogen har fået i jeres klasse i årskarakterer kun 4? Det er da et sjøldent eksempel vil jeg mene....I min er det højeste 12 og laveste 00

Svar #4
24. maj 2008 af martinp (Slettet)

Ja, jeg synes også det er mærkværdigt. Men altså læreren har vel på en eller anden måde overbevist os om, at det bare kræver SÅ meget at være god i erhvervsret.

Brugbart svar (2)

Svar #5
24. maj 2008 af blackduck (Slettet)

#0

Din lærer giver nærmest med garanti ikke karakterene korrekt. Det ville måske være en ide at gøre rektor opmærksom på problemet (hvis vedkommende da ikke allerede er det). Der må jo være en helt bestemt grund til, at der ikke bliver givet højere end 4. Jeres lærer må jo mene, at i er en usædvanlige dårlig klasse. Det er selvfølgelig hendes faglige skøn, men det virker ikke særlig realistisk, at ikke en (hvor stort et hold er det?) har kunne få mere end 4.

Brugbart svar (2)

Svar #6
24. maj 2008 af blackduck (Slettet)

Og til spørgsmålet om hvad der kræves for at få de forskellige karakterer kan du kigge her: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=25308

4: Den jævne præstation: Karakteren 4 gives for den jævne præstation, der demonstrerer en mindre grad af opfyldelse af fagets mål, med adskillige væsentlige mangler.

7: Den gode præstation: Karakteren 7 gives for den gode præstation, der demonstrerer opfyldelse af fagets mål, med en del mangler.

Det er jo også netop derfor jeg mener, at i som hold bør drøfte sagen med rektor. Det er jo også tildeles et problem for jeres lære, at samtlige af hendes elever har "adskillige væsentlige mangler". Det må næsten også tildeles skyldes en ikke optimal undervisning.

Svar #7
25. maj 2008 af martinp (Slettet)

Vi er 24 i klassen. Men så vidt jeg har hørt, er det ikke kun vores klasse, men næsten alle klasser, der klarer sig dårligt ved ham. Efter rygterne dumpede han engang en hel klasse til mundtlig eksamen.

Kunne det ikke også tænkes, at det er ham som person, der gør, at eleverne ikke gider engagere sig i faget, og så er det jo tildels vores egen skyld.

Brugbart svar (2)

Svar #8
27. maj 2008 af klotte (Slettet)

1) en håbløs lærer er ikke en undskyldning for ikke at motiverer sig selv og lave noget.
2) tag en snak med rektor.....hvis alle elever altid er så dårlige er det da værd at undrer sig over

Brugbart svar (2)

Svar #9
18. juni 2009 af pakomo (Slettet)

 @ #8

Skulle lige til at skrive det samme som du skrev i 1)... Hos os har vi haft et håbløst historieforløb, men det blev da trods alt til to 4-taller, to 7-taller og resten 10-taller. Når det er sagt, bør man selvfølgelig klage hvis man føler der er et problem. 


Skriv et svar til: Årskarakterer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.