Andre fag

McDonald's mad...

27. maj 2008 af jann (Slettet)
Hej..

Er der nogen der kan fortælle mig hvad man putte i burgerne på McDonald's..

Altså i række følge, f.eks. Wrap: pandekagen - BBQ Sauce - salat - revet ost - salsa.



Er der nogen der kan fortælle mig det??


Det Haster, plz...


Vil bliver enorm glad..!

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2008 af siimba (Slettet)

Vil du have det af vide for alle burgerne eller hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2008 af danishgirl18 (Slettet)

hvad skal du bruge det til ? er bare nysgerrig

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2008 af NuclearWarhead (Slettet)

Han skal sikkert til burgereksamen. :P

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. maj 2008 af blackduck (Slettet)

http://www.mcdonaldsmenu.info

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. maj 2008 af klotte (Slettet)

Hee er det sådan man overlever som studerende ;)

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. maj 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Det er vigtigt at man spiser ordentligt. Jeg har ingen respekt for det andet

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. maj 2008 af Miiie (Slettet)

Hør her .
Det er sådan flatbread der bliver varmet , så kommer der BBQ sauce på , formet som et M , i et "hjørne" , så kommer der big mac salat , så specielt revet ost (chedar/emmentaler) og til sidst en halv kylling (dark chicken patties, mindre end almindelige chicken patties) .
Det var så det .

Svar #8
27. maj 2008 af jann (Slettet)

Jeg vil have alle burgerne..!

Brugbart svar (0)

Svar #9
27. maj 2008 af siimba (Slettet)

#8
Der er jo mange
Hvad skal det bruges til?

Brugbart svar (0)

Svar #10
27. maj 2008 af The Master (Slettet)

#7 Føj for SATAN

Brugbart svar (0)

Svar #11
27. maj 2008 af Mussy06 (Slettet)

Gå dog ind på deres hjemmeside og læs om det, #8. De skulle have beskrevet deres produkter derinde....

Brugbart svar (0)

Svar #12
27. maj 2008 af Mussy06 (Slettet)

produkter* = madvarer... :P

Brugbart svar (0)

Svar #13
27. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

Jeg skal i hvert fald ikke høre, hvordan de bliver lavet. Det er kun til at blive syg af..

Brugbart svar (0)

Svar #14
27. maj 2008 af Mussy06 (Slettet)

Det virker som om mange herinde ikke spiser mad fra McDonalds?

Brugbart svar (0)

Svar #15
27. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

#14 Ja..fordi det er klamt. Så hellere lidt rugbrød.

Brugbart svar (0)

Svar #16
27. maj 2008 af Mussy06 (Slettet)

Klamt og klamt.
Må da erkende, at jeg sagtens kan købe noget derfra, selvom jeg udmærket er klar over, hvad der er i, men det er nok også grunden til, jeg ikke får det særlig tit, ret sjældent faktisk.

Brugbart svar (0)

Svar #17
27. maj 2008 af KNG (Slettet)

#16 Tak, så fik vi også dine madvaner på plads.

Brugbart svar (0)

Svar #18
27. maj 2008 af Mussy06 (Slettet)

#17, hvad var den kommentar til for?

Brugbart svar (0)

Svar #19
27. maj 2008 af KNG (Slettet)

#12, #14, #16 & #18 Hvad var de kommentarer til for?

Brugbart svar (0)

Svar #20
27. maj 2008 af Mussy06 (Slettet)

12= rettelse.

14 = Just et spørgsmål til Sherwood, det er lovligt miss!

16= Kommentar.

18 = fordi jeg anser din kommentar som værende mega irrelevant.

Forrige 1 2 Næste

Der er 38 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.