Samfundsfag
medialisering
08. juni 2008 af
smukkedivadiva (Slettet)
jeg har lige nogle begreber som jeg ikk helt forstår. håber lige I kan skrive nogle definitioner på disse nedestående ord:
Medierne forenkler?
Medierne intensiverer?
Medierne polariserer?
Medierne personificerer?
på forhånd mange tak.. :D
Medierne forenkler?
Medierne intensiverer?
Medierne polariserer?
Medierne personificerer?
på forhånd mange tak.. :D
Svar #1
08. juni 2008 af TanteOda (Slettet)
Alle ord kunne du selv have googlet dig til, eller alternativt have slået op via synonymordbog måske via Word.
Forenkler = simplificerer/koger ned/reducerer, intensiverer = styrker/bestyrker/dykker ned med stor force i et emne, polariserer = sætte to modsatrettede standpunkter op mod hinanden/modpoler, den sidste må du altså selv slå op...
Tanten
Forenkler = simplificerer/koger ned/reducerer, intensiverer = styrker/bestyrker/dykker ned med stor force i et emne, polariserer = sætte to modsatrettede standpunkter op mod hinanden/modpoler, den sidste må du altså selv slå op...
Tanten
Skriv et svar til: medialisering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
