Engelsk
eksamen haster!
11. juni 2008 af
seriøs (Slettet)
Når jeg skal præsentere teksten skal jeg starte med:
The tekst names "..." and it's written by "..." in 1910.
The story is a novelle and it tells us about the relationship between the father and the son.
Passer ordstilling og er der gramatiske fejl???
på forhånd tak..
The tekst names "..." and it's written by "..." in 1910.
The story is a novelle and it tells us about the relationship between the father and the son.
Passer ordstilling og er der gramatiske fejl???
på forhånd tak..
Svar #1
11. juni 2008 af Occulta (Slettet)
Forslag:
The TITLE of the text is "..."..
The text is a short story....
(Novel = roman, short story = novelle)
...it tells us about the relationship between a father and his son.
The TITLE of the text is "..."..
The text is a short story....
(Novel = roman, short story = novelle)
...it tells us about the relationship between a father and his son.
Svar #3
11. juni 2008 af fantafree (Slettet)
Jeg har også brug for lidt respons på en oversættelse jeg har lavet fra dansk til engelsk.
Orgiginal tekst:
Da krigen begyndte, var det sydstaterne, der vandt de fleste slag, fordi de havde de bedste generaler og de bedste soldater. Men på grund af nordstaternes store befolkningstal i forhold til sydstaterne, kunne de bedre klare de store tab af soldater. Der var også en anden grund til, at nordstaterne havde en stor fordel. Den fordel lå i, at de havde mange flere fabrikker, der kunne producere de kanoner og geværer, som var nødvendige for at nordstatssoldaterne kunne klare sig i krigen. Sydstaterne kunne derimod ikke producere kanoner og geværer nok til en krig, der strakte sig over så lang en periode. Det var da også derfor de i sidste ende måtte overgive sig til nordstaterne.
Oversat tekst:
When the war started, it was the Southern states, who mainly the battles, because they had the best generals and the best soldiers. But because of the Northern states huge population, compared to the Southern states, they could better deal with the big loss of soldiers. There was also another reason to, that the Northern states had a bigger advantage. The advantage was that they had far more factories, that could produce cannons and weapons that was necessary for the Union soldiers, to make it in battle against the Confederates. The Confederates could, on the other hand, not produce cannons and weapons enough for a war, that stretched over such a long period of time. It was also therefore the Yankees in the end had to surrender to the Union.
Hilsen Lasse
Orgiginal tekst:
Da krigen begyndte, var det sydstaterne, der vandt de fleste slag, fordi de havde de bedste generaler og de bedste soldater. Men på grund af nordstaternes store befolkningstal i forhold til sydstaterne, kunne de bedre klare de store tab af soldater. Der var også en anden grund til, at nordstaterne havde en stor fordel. Den fordel lå i, at de havde mange flere fabrikker, der kunne producere de kanoner og geværer, som var nødvendige for at nordstatssoldaterne kunne klare sig i krigen. Sydstaterne kunne derimod ikke producere kanoner og geværer nok til en krig, der strakte sig over så lang en periode. Det var da også derfor de i sidste ende måtte overgive sig til nordstaterne.
Oversat tekst:
When the war started, it was the Southern states, who mainly the battles, because they had the best generals and the best soldiers. But because of the Northern states huge population, compared to the Southern states, they could better deal with the big loss of soldiers. There was also another reason to, that the Northern states had a bigger advantage. The advantage was that they had far more factories, that could produce cannons and weapons that was necessary for the Union soldiers, to make it in battle against the Confederates. The Confederates could, on the other hand, not produce cannons and weapons enough for a war, that stretched over such a long period of time. It was also therefore the Yankees in the end had to surrender to the Union.
Hilsen Lasse
Skriv et svar til: eksamen haster!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
