Samfundsfag
Marginalisering = polarisering?
12. juni 2008 af
miinnaxd (Slettet)
Skal til mundtlig samf i morgen og ville bare høre om Marginalisering og polarisering er det samme?
Ellers forklar venligst hvad de betyder :)
Ellers forklar venligst hvad de betyder :)
Svar #1
12. juni 2008 af JuMMe^ (Slettet)
Polarisering = to ting som frastøder hinanden (som poler jo gør) Det kan f.eks. være to forskellige grupperinger indenfor dansk politik. F.eks. Dansk Folkeparti og SF.
Marginalisering: Udstødelse. Det kan f.eks. være udstødelse af en bestemt gruppe mennesker. F.eks. indvandrere.
Marginalisering: Udstødelse. Det kan f.eks. være udstødelse af en bestemt gruppe mennesker. F.eks. indvandrere.
Svar #3
28. maj 2014 af 123434 (Slettet)
Marginalisere:gøre overflødig; sætte uden for indflydelse, især socialt eller politisk
Sigmatisere:give et vedvarende, negativt socialt ry
Skriv et svar til: Marginalisering = polarisering?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
