Engelsk

oversæt.

17. august 2008 af kamillakkk (Slettet)

Hej (:

håber der er nogle der vi hjælpe mig med mit spørgsmål.

hvordan staver man til:

navneord:

udsangsord:

tilægsord:

forholdsord.

på engelsk (: p.f.t


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2008 af lepetitdanois (Slettet)

#0: Here goes.

Navneord: a noun

Udsagnsord: a verb

Tillægsord: an adjective

Forholdsord: a preposition
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. august 2008 af Isomorphician

navneord = noun

udsagnsord = verb

tillægsord = adjective

forholdsord = preposition

....og køb dig en ordbog


Svar #3
17. august 2008 af kamillakkk (Slettet)

tak for hjælpen (:


Skriv et svar til: oversæt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.