Historie

2.g opgaven ? :S emne

20. august 2008 af Rikkes (Slettet)

Kære studieportal-brugere.

Jeg skal til at skrive 2.g opgaven -dansk/historie. Hvor jeg enten kan vælge dansk, historie eller om kombination af de to fag. Problemet er at jeg er på bar bund, i hvor hold til emnevalg!

Giv mig inspiration, hvad har i skrevet om? eller hvad kunne være spændende? please hjælp mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2008 af Da-ted (Slettet)

Jeg skrev om den romerske kejser Nero mener jeg.. Yderst spændende hvis man er til den slags... Ellers kan du skrive om Nordkraft, Hærværk (Tom kristensen), Kvalme (Sartre)... kanongode bøger med fyld på... Eller du kan sætte dig ned og analysere under broens/gasolins sange og sammenligne med miljø?


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Af Historie emner er nogen af de klassiske (som jeg egentlig også synes er meget gode): Sydamerikas indianerstammer fra før Cortez og alt det. (Aztek, Maya og en til?), Korstogene, Det gamle Grækenland, Amerikanske Borgerkrig.. Og tusind flere.. Men de her synes jeg er meget fornuftige i hvert fald :P


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2008 af Gratian (Slettet)

Jeg skal også til at skrive 2.g's opgave , og har også valg mellem historie og dansk .. Har du fundet ud af hvad du vil skrive om?

Jeg kunne godt tænke mig at skrive om Palæstina konflikten , (historie) , men min lærer siger at det kan jeg ikke :S ..ØHH! hvad rager det ham


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2008 af suzaan (Slettet)

Jeg valgte at skrive om den spanske borgerkrig, og Francos måde at styre landet på efter.
det er ret interessant, og der er mange muligheder for informationer omkring det. :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. september 2008 af fag2006dam (Slettet)

Jeg skrev om skyttegravskrig i 1. verdenskrig, det var meget spændende og i din analyse kan du finde nogle soldaterberetninger fra hver side og sammenligne. Eller du kan skrive om Vietnamkrigen og i analysen finde en sang for krigen og en imod krigen, det gjorde jeg til mit at-projekt.


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. september 2008 af wiczar (Slettet)

Hej.

Jeg skrev om Gandhi i 2.g.

I min SRO, hvor jeg også valgte historie twisted med samfundsfag skrev jeg om Cambodja og de Røde Khmeres styre fra 1971-1975. Denne opgave kan nemt skrives i kun historie. Det var rigtig spændende og meget overraskende, da det kom bag på mig at sådan noget var sket. Havde aldrig hørt om det i historie.

Men ellers er der rigtig mange spændende ting at skrive om fx Vietnamkrigen, 2. verdenskrig, kraket på wall streeti 1929. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.


Skriv et svar til: 2.g opgaven ? :S emne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.