Engelsk

Præpositioner.

21. august 2008 af bed02 (Slettet)

Hej - Nogle der gider at rette denne sætning med særligt henblik på præpositionerne?

I de senere år har mange forbrugerorganisationer protesteret imod, at dyr bruges til at afprøve virkningen af blandt andet skønhedsprodukter, og flere og flere firmaer afstår fra at bruge dyr i deres forsøg.

Mit eget bud er:

In the last years many consumptions organizations have protested against the fact that animals are used to test the effect of among things like beauty products, and more and more companies refrain from using animals in their experiments.  </o:p>


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. august 2008 af Da-ted (Slettet)

In the last years= In recent years

consumptions organization = rephrase

among things like beauty products = for instance beauty products

Præpositioner lød da okay..


Skriv et svar til: Præpositioner.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.