Spansk

5 Perfektum sætninger

24. august 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Hejsa (: Er lige igang med at lære om Perfektum - førnutid og har her forsøgt mig med at oversætte 5 sætninger fra dansk til spansk i perfektum. Hvordan ser det ud?


1) Det har jeg aldrig sagt = ‘Yo nunca he dicho eso’ eller ‘que yo nunca he dicho’??

2) Jeg har set filmen = ‘He visto esta película’

3) Jeg har spist for en time siden = 'He comido una hora hace'

4) Filmen er ikke slut endnu = 'La película no es terminada todavía'

5) Jeg har talt med hende = 'He hablado con ella'
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2008 af Clarabp (Slettet)

 1) Nunca lo he dicho

2) He visto la pelicula

3) He comido hace una hora

4) La pelicula no está terminada todavía

- er dog ikke sikker på nr. 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2008 af Duffy

4) La película todavía no ha terminado.


Svar #3
26. august 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Mange tak for jeres hjælp begge to (: Men jeg har så bøjet alle verberne godt nok (i perfektum)?

Og 5 er rigtig nok? 


Skriv et svar til: 5 Perfektum sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.