Engelsk

Oversættelse

03. september 2008 af Denseje:D (Slettet)

Hej :)

Vil I ikke hjælpe mig med at rette grammatikken i den engelske oversættelse..

På forhånd tak..

Kates last packet of cigarettes
1. The famous English writer Kate Hamilton was very proud of hers garden.
2. She spent lots of hours in hers big greenhouse, where she grew cucumber and melon
3. She taught Softie to eat fruit and vegetables, but Curlie preferred meat
4. There were lots of damaging bugs in Kates greenhouse.
5. Kate would not use poison in the greenhouse, so the bugs destroyed lots of the plant.
6. A friend told Kate how she should get rid of the bugs. All she needed was a packet of cigarettes.
7. Kate boiled 20 cigarettes for an hour and poured the liquid into a spray.
8. She sprayed the plant in the greenhouse and all the bugs died.
9. When Kate then saw the result, she stopped smoking.

Kates sidste pakke cigaretter
1. den berømte engelske skribent Kate Hamilton var meget stolt af sin have
2. hun tilbragte mange timer i sit store drivhus hvor hun dyrkede agurker og meloner.
3. hun lærte softie at spise frugt og grøntsager men curlie foretrak kød
4. der var mange skadelige insekter i kates drivhus.
5. kate ville ikke bruge gift i drivhuset, så insekterne ødelagde mange af planterne.
6. en veninde fortalte kate hvordan hun skulle slippe af med insekterne. Det eneste hun behøvede var en pakke cigaretter
7. kate kogte 20 cigaretter i en time og hældte væsken på en sprøjte
8. hun sprøjtede planterne i drivhuset og alle insekterne døde
9. da kate så resultatet holdt hun op med at ryge
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2008 af Isomorphician

1: hers = her

2: lots of = many

hers = her

cucumber = cucumbers

melon = melons

4: lots of = many

5: lots of the plant = many of plants

8: plant = plants


Skriv et svar til: Oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.