Andre fag

SSO hjælp

05. oktober 2004 af sTn (Slettet)
Vi skal aflevere fag og vejleder til SSO på fredag. Jeg har længe gået og overvejet hvad jeg ville skrive om, men jeg er stadig i tvivl.

Jeg har cuttet det ned til 2 fag. Engelsk og Historie.

Jeg er god til engelsk får kun 10-11 taller, men når man skriver engelsk SSO, så skal opgaven være på dansk, mens kilderne skal være på engelsk. Jeg synes ikke rigtigt at det giver nogen mening. Hvis jeg nu valgte engelsk kunne jeg så godt skrive om noget historisk, såsom den amerikanske borgerkrig og slaverne osv..

Det var nemlig det jeg havde tænkt mig at skrive om i historie, hvis jeg nu valgte det fag.

Kan man kombinere det på den måde?

Minusset er at min engelsk lære, havde historie som hovedfag på universitet og engelsk var kun hans andet valg :/ Men jeg kan vel altid vælge en anden engelsk lære da jeg har haft 3-4 forskellige de sidste 3 år.

tak for evt. svar.

Svar #1
05. oktober 2004 af sTn (Slettet)

Har også hørt meget om folk der får dårlige karakterer i historie osv...

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2004 af M18 (Slettet)

Jeg har fået det indtryk fra vores engelsklærer at man sagtens kan skrive om noget historisk i engelsk i forbindelse med SSO sålænge det har noget at gør med en engelsktalende land, så det skulle ikke være noget problem. Men Jeg vil umiddelbart råde dig til at skrive om en fiktiv bog som handler om det emne du er intresseret i for det er vist ret vigtigt at man analysere og fortolker når man vil skrive i engelsk.
Jeg ville personeligt ikke vælge historie men det er fordi at jeg ikke er så vild med faget så der kan jeg ikke så godt udtale mig om hvorvidt det er bedst for dig at skrive i det.

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Hvis man skal skrive i engelsk om noget historisk, skal man (mener jeg) belyse tiden ud fra skønlitterære (engelske) kilder og ikke fra f.eks. historiebøger.

Skriv et svar til: SSO hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.