Engelsk

Hvordan ville du oversætte, ?? PLEASE

28. september 2008 af Rikkes (Slettet)

Hejsa.

hvordan ville du oversætte fgl:

"Hvis min mobil smser mens jeg har timer, læser jeg ikke beskederne. "

"Jeg har lagt mærke til at folk der har gang i flere ting samtidigt, altid kommer galt af sted."


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2008 af 2007xMVK (Slettet)

Jeg ville oversætte sådan....

"If my mobile ???? while I'm being teached, I don't read the messages"

ved ikke helt hvad smser oversættes til ;-)

"I've noticed that people who is working with several things simultaneously, allways come to grief"

-Marc


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2008 af Isomorphician

"if I receive a text message on my cell phone while I'm in class, I do not read it"

"I have noticed that people who are doing more than one thing at a time always get in trouble"
 


Svar #3
29. september 2008 af Rikkes (Slettet)

tusind tak for svarene, jeg er lidt i tvivl om hvilken oversættelse jeg skal bruge, men jeg synes den sidste lød mest korrekt.. spørgsmålet er om en af jer vil rette min lille oversættlse, som jeg er meget i tvivl om:S

Jeg hader at blive afbrudt når jeg er i gang med noget. Hvis jeg ser fjernsyn og telefonen ringer, tager jeg den ikke, eller hvis min mobil smser mens jeg har timer, læser jeg ikke beskederne. Jeg har lagt mærke til at folk der har gang i flere ting samtidigt, altid kommer galt af sted. Bilister der ryger mens de kører, kører galt. Fodgængere der læser avis mens de går, går ind i lygtepæle. Elever der drømmer mens de laver oversættelser, dumper til eksamen.

oversat:

I hate being interrupt when I am into something. If I am watching television and the phone calls, I don’t take it, or if I receive a text message on my cell phone while I’m in class, I do not read the messages. I have been noticing that people who are doing more than one thing at a time always get in trouble. Car drivers smoking while driving, drive an accident. Pedestrians reading the paper while walking, walks into lamp-posts. Students dreaming while making translations, fail the examination.


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2008 af Isomorphician

interrupt = interrupted

calls = rings

don't = do not

take it = answer it

message = message

drive an accident = get in accidents

walks = walk


Skriv et svar til: Hvordan ville du oversætte, ?? PLEASE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.