Andre fag

Gåde

07. oktober 2004 af Jolly (Slettet)
Hvis det er nul grader udenfor i dag og det bliver dobbelt så koldt i morgen, hvor koldt bliver det så?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2004 af Arkanoid (Slettet)

Hmm... nogle mennesker har da for lidt at lave... kunne du ikke hjælpe mig med min opgave om mængdeberegning i stedet for...
Tja... rent matematisk må man jo kunne stille en ligning op, der hedder X=2*0 hvoraf det så kan udledes at X=0 ergo må der blive nul grader....

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2004 af Damon (Slettet)

Det giver ingen mening at spørge, hvad der er dobbelt så koldt som en temperatur da oplevelsen af varme eller fravær af denne er subjektiv.

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2004 af QaZZaQ

0 grader celsius= 273 kelvin.
Hvis der er dobbelt så koldt, så må der være halvt så varmt. Altså må det blive 273/2 =136,5 Kelvin i morgen. Hvilket svarer til -136,5 grader celsius.
Men hvis det så var 10 grader celsius i dag, og det bliver dobbelt så varmt imogen, bliver det så 20 grader imorgen? hmm..eller bliver det (10+273)*2 = 566 K.
Det ville være mit bud.
Og en temperatur er ikke subjektiv, det er en fysisk egenskab. Uanset om du synes 20 grader er varmt eller ej, så er det nu engang 20 grader

Svar #4
07. oktober 2004 af Jolly (Slettet)

lol*Jeg troede ikke at man kunne svare på det spørgsmål ;-P Men det er sgu flot QaZZaQ!

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2004 af Damon (Slettet)

Ja den vej har du ret. Det er ligegyldigt ved, hvilken temperatur jeg synes det er koldt, men nu var spørgsmålet også den anden vej.

Ved hvilken temperatur skifter det fra koldt til varmt? Det er der ingen ikke-subjektive svar på.

Skriv et svar til: Gåde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.