Engelsk

Short translation (:

26. oktober 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Hvordan er min oversættelse blevet? (fra dansk til engelsk). Tit døjer jeg med ordstillingerne og 'hvordan man siger det på engelsk, for at det ikke bliver for 'ord-for-ord oversat'.

DANSK: Det er, hvad en undersøgelse publiceret i Journal of Sexual Medicine har konkluderet, efter at forskerne havde spurgt 28.000 mænd mellem 25 og 75 år. Machofiguren er ligegyldig Resultatet er ganske entydigt: I dag gør det dig ikke til en rigtig mand at ride mod solnedgangen, sparke døren til saloon'en op og bestille en dobbelt whiskey i baren. Machofiguren er ligegyldig, så se hellere at blive et hæderligt menneske med styr på liv, job og omgangskreds.Det er nemlig det, der betyder noget.


ENGELSK: That is, what a study published in the Journal of Sexual Medicine has concluded, according to researchers who asked 28,000 men between 25 and 75 years. Macho figure is of no importance.
The result is quite clear: Nowadays, it does not make you a real man to ride against the sunset, kick up the door to the saloon and order a double whiskey in the bar. Macho figure is of no importance, practice instead to be an honourable man with a grip on your life, job and social circle. That is what matters.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2008 af Isomorphician

That is = This is

25 and 75 years = the ages of 25 and 75

Macho figure = The macho figure

Nowadays = today

against = towards

kick up the door to the saloon = kick the door to the saloon open

practise instead to be = you should rather become


Svar #3
26. oktober 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Tusind tak (: Sådan + rettelser:

This is, what a study published in the Journal of Sexual Medicine has concluded, according to researchers who asked 28,000 men between the ages of 25 and 75. The macho figure is of no importance. The result is quite clear: Today, it does not make you a real man to ride towards the sunset, kick the door to the saloon open and order a double whiskey in the bar. Macho figure is of no importance, you should rather become an honourable man with a grip on your life, job and social circle. That is what matters.
 


Skriv et svar til: Short translation (:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.