Engelsk

oversættelse :/ hjælp!

03. november 2008 af heej89 (Slettet)

hej, kort oversættelse. noget der vil rette den igennem. den er fra dansk til engelsk.

jeg har vedhæftet den danske verision også. tak på forhånd:D

Da vi trådte ind, hold alle op med at drikke og så på os. jeg følte, at der var noget galt. Til sidst sagde værten til os, at børn ikke havde lov til at komme ind i en pub, og han kunne ikke risikere at få vrøvl med politiet. Jeg undskyldte vor uvidenhed og bad børnene gå udenfor. De er ikke vant til at blive behandlet på den måde, så de surmulede. Naturligvis kunne min kone og jeg ikke tænke på at spise uden dem, s da jeg havde fået de oplysninger jeg ønskede, kørte vi videre. Selv om vi glædede os til at se slottet i Ludlow, standsede vi lidt efter for at spise i et cafeteria. Min kone og jeg nyder ikke ligefrem at spise sådant sted, men børnene elsker at spise pølser og drikke limoande, så de var godt tilfredse.

When we steped in, everyone stopped drinking and stared at us. I felt there was something wrong. At last, the landlord said to us that the children had not permitted to came into a pub and he chould not risks any problems with the police. I excused for our ignorance and asked the children to go outside. They are not used to being treated on this way, so they sulked. Of couse, my wife and I could not thinking about to eat without them, so when I had get the informations I wanted, vi drove further. Even though, we delighted to see the castle in Ludlow, we stopped a while after to eat in a cafeteria. My wife and I do not take pleasure to eat at this place, but the children love to eat sausages and drink lemonade, so they were well pleased.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2008 af Isomorphician

steped in = entered

the children = children

had not permitted to came into a pub = were not allowed in a pub

chould = could

risks = risk

on this way = this way

couse = course

thinking about to eat = dream of eating

get = gotten

informations = information

vi = we

further = a bit further

we delighted = we were delighted

to eat = in eating

at this place = in such a place


Skriv et svar til: oversættelse :/ hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.