Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Klage over vejleder

10. december 2008 af Mille21 (Slettet)

Hej alle

Jeg er i gang med at skrive SRP, men jeg er løbet ind i nogle problemer, og da jeg ville spørge min vejleder om hjælp ville denne overhovedet ikke hjælpe, selvom det er det han er sat til..

Jeg vil høre, hvor man går hen hvis man vil klage over sin vejleder, for jeg synes det er unfair, hvis hans manglende vejledning skal være skyld i at jeg får en dårlig karakter.....

Mvh

Mille


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2008 af Roman Garcia

Hans manglende vejledning er næppe skyld i en dårlig karakter. Det er jo en selvstændig opgave, og vejlederen skal kun hjælpe dig med få punkter.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2008 af blackduck (Slettet)

#0

Tal med rektor om det, nu! Du får ikke noget ud af at klage efterfølgende, det kan jeg nærmest garantere dig. Din skole har med garanti nogen retningslinjer for, hvad en vejleder må hjælpe med under selve opgaven. Er i slet ikke blevet oplyst om det? Da jeg skrev SRP kunne man godt tillade sig at stille helt konkrete, faglige spørgsmål til vejlederen, ligesom vedkommende skulle være til rådighed ved udførelse af praktiske øvelser (hvilket igen skyldes, at der er en masse ting man som elev slet ikke må lave uden opsyn).


Skriv et svar til: Klage over vejleder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.