Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Measure of Roughness

10. december 2008 af omar90 (Slettet)

Heyyy,

Jeg har to kilder der siger noget forskelligt om definationen af Measure of Roughness, altså et mål for hvor jævn en fordeling er.

Den ene siger 29∑i=1(p - 1/29)^2

og den anden siger 28∑0=1(p - 1/29)^2

Hvilken en er den rigtige, eller siger de begge to det samme?!


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: De siger det samme.


Svar #2
10. december 2008 af omar90 (Slettet)

Hov, det skulle have været i=0 i den anden og ikke 0=1


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#2: Det ændrer ikke på mit svar. :)


Skriv et svar til: Measure of Roughness

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.