Engelsk

Haster/hjæææælp. fejlsætninger

14. januar 2009 af pigeditte (Slettet)

Nogle der kan hjælpe mig med disse sætninger?

Der er EN fejl i hver.

The friends accused him to be a coward

There is no doubt about that this new technology is going to be used.

The house had been builded at a time when money was scarce and building materials were very expensive.

She felt that there wasn't anything in the whole world that she didn't could do.

The steaks smell well, and we're really looking foward to a sumptuous meal.

The headmaster came down very hardly on the pupil for breaking school discipline.

Forklaring på rettelse følges meget gerne :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2009 af Isomorphician

him to be = him of being

doubt about = doubt

builded = built

didn't could do = could not do

smell well = smell good

hardly = hard


Svar #2
14. januar 2009 af pigeditte (Slettet)

tak tak.

er der nogle som vil give en forklaring på hvorfor disse skal ændres til det som det nu er blevet ændret til?


Skriv et svar til: Haster/hjæææælp. fejlsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.