Andre fag

Huskesætninger

20. januar 2009 af AnnaJosefine (Slettet)

"I 1517, der vendte Luther bøtten" - sig sætningen tre gange og du er aldrig mere i tvivl om, hvornår reformationen fandt sted i Tyskland.

Efter endnu engang at have nydt godt af denne huskesætning, kom jeg på den idé at oprette en tråd herinde, hvor vi alle kan dele vores huskesætninger.

Når der er kommet tilpas mange, vil jeg oprette en side i Wiki'en, hvor sætningerne vil blive inddelt efter fag (og muligvis perioder eller andre former for inddeling), og på den måde vil vi alle være godt rustede til de fremtidige eksaminer og klasseundervisninger.

Jeg håber, I vil give jeres besyv med til at få skabt en lang liste af disse uundværlige huskesætninger :-)

/Anna Josefine


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

"Politi vinder når røver taber" Det er en måde at huske idealgasligningen på: pV=nRT


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2009 af Youngmann (Slettet)

"(E)n (A)be (D)rikker (G)ammel (H)arsk (E)dikke" Strengene på en guitar :)


Svar #3
21. januar 2009 af AnnaJosefine (Slettet)

#1 Den er bare kanon! :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2009 af Jean

 Omkredsen af en cirkel: 

2 pi'r  (2 * π * r)


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2009 af Jean

 #4. Forklaring, man kan lige nå omkring to piger med armene :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. januar 2009 af Jean

 Hvis du skriver d i gjort får du numsen smurt.


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. januar 2009 af MetteBB9210 (Slettet)

Lige to til kemi :)

Syre i vand kan lige gå an.

Vand i syre er ikke til at styre.


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. marts 2009 af juventuz (Slettet)

Lidt mere kemi

vc=numse (fra n=V*c)


Brugbart svar (0)

Svar #9
12. marts 2009 af Jean

Super!

Jeg har samlet alle bidragene i Wiki'en:

https://www.studieportalen.dk/Wiki/AllPages.aspx?Cat=Huskeregler

Flere huskeregler modtages gerne!!


Skriv et svar til: Huskesætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.