Engelsk

Gennemse !

30. januar 2009 af Pigemus (Slettet)

Hej

Er der ikke nogen som lige ville læse mit brev igennem og evt. rette for nogle fejl og komme med jeres mening???

Ville virkelig være dejligt da jeg ikke vil ligne en komplet idiot xD 

ps. det er en aflevering :*

Bare skriv hvor der er en fejl...
 

Dear Amy.


I am going to welcome you to Denmark. I was very happy to hear that you are coming to my school next term and I am glad to have the pleasure introducing you. Denmark is a lot more different than Bristol in Great Britain but I think we will get a lot of fun and that you soon will fit in. Before you are coming you have to know different things about the schools location and the everyday life.
The school is situated in Vester Sottrup at 21, Skolevej near Sønderborg and the bus goes directly to the school from the whole area. We have three long days and two short days. We have eleven different subjects right now and some of us have more because we can also choose some optional subjects like electronics, badminton and football. In the everyday life we have subjects as: Danish, math, english, german, geography, biology, physics, physical training, history, social studios and religion. We don’t get the same size homework in every subject but somethimes we really gets a lot of homework. Some of us are just skipping them but I would recommend if you made your homework. The first schoolday we can just meet at the bussstation and go together to school. The school always begins at 8 o’ clock so we are meeting each other at 7 o’ clock at the busstation. Besides we have breaks between every module. The school year is divided in four semesters and we don’t have all the subjects in one semester. You shall also know that we have some few traditions on the school and some projects. Every last day before the holdiday we are singing “The Nydamskole Song” and one single day in every month there is a morning meeting for all the students. A few times in the year we have projects about different things and they results in a powerpoint presentation later. That’s pretty much everything about the traditions and projects on the school. So it issen’t so much and I will help and support you all the time.
To keep the school nice there are some rules: No smoking and you can’t go to the co-op. It’s pretty lame but most of us respect the scools rules. Furthermore good behavior is a very good thing.
I have heard that in Great Britain there is some kind of dresscode. We haven’t got a dresscode on Nydamskolen so you can go in whatever you wan’t to. That a big difference from Great Britain but it is really lovely and you have a much better liberty.

But I am really looking forward to see you and learn you to know better. I am really excited and I hope you will like me as I already like you. Please write back again.


With warm recards Philip
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2009 af Isomorphician

will get a lot of fun = will have a lot of fun

schools location = school's location

english = English

german = German

social studios = social studies

don't = do not

really gets = really get

divided in = divided into

some few = a few

holdiday = holiday

we are singing = we sing

in the year = a year / every year

they results = they result

That's = That is

issen't = is not

can't = cannot

scools = school's

haven't = have not

wan't = want

That a big = This is a big

learn you to know better = learn to know you better

recards = regards


Skriv et svar til: Gennemse !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.