Engelsk

HASTER

01. februar 2009 af nadine123 (Slettet)

Hej er ikke sikker på denne indledning

Travelling

.. At rejse er at lev" this is an old saying, said by a famous Danish fairy tale author named H.C.Andersen. H.C.Andersen himself traveled a lot, and that has affected his stories. the author was type one of the two types of travelers. these type one travels, travels because it wants to see the country from the inside, opposite to type two who only travels owing to the weather and food. the English couple, Edward and joy, who are the main characters in the novel Travelling, are in category two, they go to abnormally places like. Eward and joy are in their late forties. You can tell that from the parties. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2009 af xX_the_anime_girl_Xx (Slettet)

hvad mener du med at du ikke er helt sikker med det?


Svar #2
01. februar 2009 af nadine123 (Slettet)

om den giver mening`? er den dårlig


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2009 af Nikolinek (Slettet)

Lidt rettelser:

H.C. Andersen travelled a lot himself.

Travelers = TRAVELLERS

type one TRAVELLERS

Travels = travel (kongruens - flertal - rejsende)

because THEY want to see the country .....

Type two ... travels = travel (kongruens - flertal - rejsende)

Hvad mener du med "owing to the weather"? Tjek evt. lige glosen igen.

Håber du kan finde stederne i teksten.

Synes det er ganske godt indholsmæssigt ellers.


Svar #4
03. februar 2009 af nadine123 (Slettet)

Tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.