Andre fag

Ler

03. februar 2009 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

Jeg er under tidspres, så jeg kan ik spørge min lærer :). Så spørger herinde.. Jeg er i den situation, at jeg skal lave en skulptur... Den udtrykket noget sørgeligt... Og så tænkte jeg på, om det var bedst med blåler eller rødler?


på forhånd tak :).


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Blå er jo en lidt kølig farve. Blå er farven for kærlighed og spiritualitet. Det er troskabens og det hemmelighedsfuldes farve. Også farven for fjernhed og udlængsel. Det er tænkningens farve.

Rød forbindes med blod, hjerte, liv, lidenskab, stærke følelser, varme, hede, ild, opofrelse og fare. Den står for aggressivitet og vitalitet. Det er kærlighedens farve, men også hadets og raseriets. Det er kampens, krigens og dermed også militærets farve.
 

... ved ikke rigtig om det måske kan knyttes til leret, men ville personligt vælge blåler ... årsagen er vel, at jeg forbinder den blå farve med noget hemmelighedsfuldt, noget isoleret og indelukket...

Men ellers ingen anelse!

M.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2009 af Nilletøz (Slettet)

Jeg ville også vælge den blå, da blå vist også har lidt med melankoli o.l. at gøre. Desuden så er det, som det er nævnt, en kold farve.


Skriv et svar til: Ler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.