Engelsk

Hjælp pleasssssssss

19. marts 2009 af Gidik (Slettet)

jeg har nogle ord hvor jeg skal beskrive på engelsk.. vil i være sød og forklare ordene på engelsk jeg ved hvad det betyder på dansk men har svært ved at forklare ordet på eng..

her kommer det:  expecatation= forvetning

 troppers= toppe

indignation = harme

eerie= uhygglig

desegregate= raceadskillde

indicative= antydende

tension= spændig

lawsuit= retsag

combat = kamp

hostility= fjentlighed

vil i gerne være sød og forklare mig ordene på engelsk og ik dansk jeg ved hvad de hedder på dansk, men jeg kan bare ik forklare orden på engelsk.....  hjælpp hjællp...... takker på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2009 af emilie_viktor (Slettet)

hvorfor finder du ikke bare synonymer for de engelske ord og skriver ud fra det?


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

nogle af dine engelske ord er forkerte, men jeg skriver lige noget baseret på de danske ord


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

expectation, this word is used if you expect something to happen

a top of a mountain for instance is the highest point of that mountain

to feel indignation is to be angry for some reason perhaps (but not necessarily) against a person

spooky is a word used when for instance you walk around in a derelict house where you might meet a ghost

racial secretion is what you use to practice in South Africa some sixty years ago and what was done in the US during the slavery period

to indicate something is to say something without saying it point-blank

tension is a word used in connection with physics it is the degree of elasticity in a blank

lawsuit is when somebody is put to trial

combat is when people are fighting

hostility is an attitude that is directed against a person or towards somebody, the opposite of being kind


 


Skriv et svar til: Hjælp pleasssssssss

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.