Engelsk

Gramma

24. marts 2009 af 1eg (Slettet)

hvordan kan man forklare, rettelserne i de her sætninger på dansk, hvis man skal bruge grammatiske betegnelser? :)

1. There is a hole in the house roof.
2. The white mouses were cute
3. I did not get any informations
4. why didn’t you came to my party yesterday
5. He is walking down Oxford Street every morning
6. Mrs. Albert enjoys to smoke a cigar now and then
7. Their investment was an incredible big risk
8. This is the man which house I have painted
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2009 af Np2 (Slettet)

 Okay, øhm, forklare rettelserne? Har du rettet noget endnu?


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2009 af FilipFætter (Slettet)

Det virker lidt weirdy men altså - nogen sætninger virker rettede mens andre ikke gør ;P

men det er vel noget med at referere til sætningsopbygningen, hvem er subject osv

de tre "som" i engelsk; Who-That-Which og hvornår de benyttes

Ejefald; forskellen på brug af ex : The roof of the house og (the house's roof)

Didn't came > Didn't come (bøjning af "To do")


Svar #3
27. marts 2009 af 1eg (Slettet)

jeg mener. Sætningerne er ikke rettet. Men vi skal fx. forklar hvorfor det fx. hedder The roof of the house.

kan i følge mig? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. marts 2009 af FilipFætter (Slettet)

Im followin' ya ;d

Hmm men jeg er ikke 100% på hjemmebane ;P Altså ved sku godt hvad det hedder men lige præcis hvorfor?,,det er vel noget med at finde grammatik bogen frem eller noget i den stil,

...det lyder bedre? ;P

Men altså de andre sætninger er vel umiddelbart ikke så hardcore - Kun ejefalds reglen er lidt freaky...

The white mice were cute...Mouse = Mice i flertal ? face the fact ...

"To be i datid"

I was, You were, He/She/It was, We are, You are, They are..

Mice = flertal derfor = were

Det er vel forklaring nok...ville jeg da tro :P


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. marts 2009 af auroraginga (Slettet)

Hvis du har en grammatikbog kan du finde alle forklaringer der. F.eks "information" er altid ental etc. Reglerne står der under grammatiske fortolkninger


Svar #6
29. marts 2009 af 1eg (Slettet)

ka bar ik finde det i gramma bog

og 4# tak for hjælpen . det hjalp :)

det vores lærer der vil have det lige præcis :P. heh


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. april 2009 af FilipFætter (Slettet)

High five xD


Skriv et svar til: Gramma

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.