Engelsk

Betydningsforskellen!

24. marts 2009 af Np2 (Slettet)

 Hej allesammen.

Jeg har til opgave at forklare betydningsforskellen mellem  4 sætninger. De hører sammen 2 og 2 (a+b)
Håber i kan hjælpe mig.

Første:

A) There was an answering machine behind the sofa, and he lay there listening to the messages.

B) There was an answering machine behind the sofa, and he would lie there listening to the messages.

Anden:

A) There was nothing from his wife, but one or two potential clients called him

B) There was nothing from his wife, but one or two potential clients did call him.

Håber i kan hjælpe! På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2009 af danielruhmann (Slettet)

Første

A = nutid

B = fremtid/hypotese

Anden:

A = Datid

B = mere aktivt sprogbrug vil jeg mene. Er dog ikke sikker


Svar #2
24. marts 2009 af Np2 (Slettet)

 Jeg ved ikke om det bare er sådan man skal skrive det. Det er del af et engelsk B STX eksamenssæt. Ved ikke om det svar du har givet mig er tilstrækkeligt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2009 af danielruhmann (Slettet)

Det er mange år siden, at jeg havde engelsk på gymnasiet og de nye eksamenssæt kender jeg ikke til. Altså må jeg være dig svar skyldig. Der skal nok komme andre kompetente svar i denne tråd...

Hvis du er på helt bar bund, så kunne du jo fx forklare forskellen på brugen af nutid og fremtid...


Skriv et svar til: Betydningsforskellen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.