Engelsk

fejlsætninger. HJÆLP :)

29. marts 2009 af skattermussi (Slettet)

er der nogen der vil hjælpe mig med disse fejlsætninger?

og også forklare hvad fejlen er, med gramatisk terminologi :)

1. There is no doubt about that new technology is going to be used.

2. She felt that there was'nt anything in the whole world that she didn't could do.

3. The steaks smell well, and we're really looking forward to sumptuous meal.

4. The headmaster came down very hardly on the pupil for breaking school discipline.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2009 af Isomorphician

Mine bud (hvor du desværre må gætte dig til de grammatiske termer):

1: about that = that

2: didn't could do = could not do

3: well = good

4: came down very hardly = came down very hard / came very hard down


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2009 af FilipFætter (Slettet)

She felt there there wasn't (ved ikke om det er stavefejl da du oprette at du skrev was'nt) men altså ;P Alligevel ;>

 The headmaster came down very hard on the pupil.... >>


Skriv et svar til: fejlsætninger. HJÆLP :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.