Engelsk

HJÆLP TIL EKSAMEN

18. april 2009 af Saeeda (Slettet)

Hej

Jeg skal til mundtlig engelsk eksamen her om en uge, men jeg ved bare ikke hvilke emne jeg skal vælge? Hvis nogen af jer kunne komme med et par forslag vil det være rigtig fedt!!!

Overordnet emner er:

1. The history of the engelsk speaking countries

2, Life in Canada

PLEASE PLEASE VÆR SØD AT HJÆLPE!!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. april 2009 af [email protected] (Slettet)

Mit forslag er at du vælger det du synes lyder mest spændende af de to, der er altid mulighed for at vinkle en kedelig opgave til noget sjovt. Når du har valgt et emne og fundet bøger på biblioteket, så brug penge på at købe en DVD om emnet. Det giver dig en basal viden og nogle basale værktøjer til at diskutere emnet, hvis du ser filmen et par gange. Bare husk at være kritisk i din kildeangivelse, hvis det er en film, der ikke handler om emnet i socialrealistisk format.

Det kunne for eksempel være:

2. Life in Canada 2 forslag. 1. Nybyggerne i Canada, en film om nybyggere. Hvis filmen for eksempel er en Holywood-version så pas på med at fremstille hele handlingen som fuldstændig realistisk. Du kan bruge filmen (uanset hvilken film du vælger) til at lære enkelte ord og fraser om emnet, og samtidig opøve dit sprogøre. 2. livet i byen Quebeck, der er tosproget engelsk og fransk.

1. The history of the English speaking countries. 3 forslag. 1. Du kunne fortælle om hvordan Australien blev befolket af straffefanger (Against the Wind TV serie).     2 Hvordan Englænderne flygtede til Amerika for at få religionsfrihed på Mayflower. (film? der findes garanteret flere med titlen Mayflower). 3. Hvordan Inderne er så meget uvenner at det eneste fællessprog, de kan blive enige om, er engelsk, for det sprog er de alle sammen sure på (The Far Pavilions TV Serie). Jeg håber du kunne bruge mine forslag, om ikke til andet så til at udelukke nogle emner.

Med venlig hilsen Lea Thume www.thume.dk


Skriv et svar til: HJÆLP TIL EKSAMEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.