Teknologi

Paraply tørrestativ Projekt ???

23. april 2009 af Olehansen12 (Slettet)

Heejsa alle sammen

Jeg er gået igang med et teknologi projekt, hvor jeg skal lave en tørrestativ med paraply, så man næsten kan tørre tøjet der ude hele året, også man ikke behøver være bange for at det nu pludselig kommer til at regne. Det overornede formål med projektet er at spare Co2. Ideen er simpelpelthen at flere folk vil gå fra tørretumbleren, til at tørre det der ude, og på den måde både spar penge, og formindske co2 udledningen. Det skal lige siges at jeg stadig er igang med at overveje om en paraply er den rigtige løsning til tørrestativet, eller om noget andet vil være bedre for at beskytte tøjet mod regnen.

Håber i kan komme med seriøst kommentarer til at give mere gode/bedre ideer, eller bare svar til hvorn den kunne være eller se ud. ? :D


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. maj 2009 af MeMissSofie (Slettet)

Hmm . .Prøv at forestille dig det er vinter, koldt, frost vejr .. Vil man så fortrække at hænge det ude eller komme det i tørretumlere .? Din idé er jo perfekt når vejret begynder at blive varmere , altså fungere den forår, sommer og lidt af efteråret .. Men nok ikke om vinteren ..

Nogen fra min skole .. Vil lave en kasse hvor man hænger det i også varmer det ved hjælp af solenergi .. Der skal solen jo bare skinne , så der er din idé jo lige så god ..

Ved ikke hvad man ellers kan lave af ideer ..


Skriv et svar til: Paraply tørrestativ Projekt ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.