Andre fag

Mediefag

10. juni 2009 af nynne258 (Slettet)

Nu skal jeg til mediefags eksamen og skal til at forberede redegørelsen for min egen film.. er der nogen der ved, om man skal vise klip eller scener fra sin film og gøre rede for dem, eller skal man gøre rede for hele filmen samlet ?

mvh emilie


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. juni 2009 af enisppp (Slettet)

Hvilket niveau er det på?


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. juni 2009 af mfunkj (Slettet)

 hvis det er på c niveau du går på burde det være samme eksamen som jeg skal op til i næste uge... og der har cencoren og din lærer set din egen film... så du skal ikke vise klip eller noget... kun forsvare din egen film... lige fra grundideen til hvordan i lavede den og hvad i måske kunne gøre bedre...

håber det hjalp?


Svar #3
13. juni 2009 af nynne258 (Slettet)

Ja, det gjorde det, men hvad så med enkeltbilledets æstetik, som er et af de punkterne man kan komme ind på.. der skal man jo fortælle om lyd, lys, kamerabevægelser osv.. så skal man ikke vise en en scene eller indstilling, men bare fortælle om hvad man har brugt hele vejen igennem ?


Svar #4
13. juni 2009 af nynne258 (Slettet)

og ja, det er c-niveau


Brugbart svar (1)

Svar #5
14. juni 2009 af Mette-metto (Slettet)

du skal ikke vise scener - det tager for lang tid. man skal sige sin ide og passe på det ikke bliver en analyse. fx må man ikke sige vi har filmet hende på en vej fordi hun er på livets vej :-)


Skriv et svar til: Mediefag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.