Samfundsfag

Thomas Ziehe

16. juni 2009 af bir12 (Slettet)

Hej

I anledning af min samfundseksamen på torsdag, har jeg brug for hjælp. Jeg ved at en tysk ungdomsforsker ved navn Thomas Ziehe har nogen ideer om unges identitet.

Min spørgsmål er så:

Hvad er det Thomas Ziehe mener med subjektivisering, potensering og ontologisering? Hvad er dette et resultat af?

håber nogen vil hjælpe

bir


Brugbart svar (4)

Svar #1
19. juni 2009 af kamillea (Slettet)

Subejktivisering = det, at have nogle og snakke med ..

Potensering = mærke at man lever ..

Ontologisering = at have noget, at støtte sig til (fx. ungdomshuset)


Brugbart svar (3)

Svar #2
05. marts 2010 af Cedric (Slettet)

Jeg sidder lige og læser om Ziehe, og hvor har du det der fra, Kamillea? Den første kan jeg godt gå med på, men de to andre kan jeg slet ikke se sammenhængen med.. 


Skriv et svar til: Thomas Ziehe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.