Andre fag
Au Petit Garçon
15. december 2004 af
Nn (Slettet)
Er der nogen som ved hvad det betyder?
Au Petit Garçon = ?
På forhånd tak
Au Petit Garçon = ?
På forhånd tak
Svar #1
15. december 2004 af Katrine1912 (Slettet)
HEj det er en sammentrækning af à og le, altså: à le petit Garcon
Svar #2
15. december 2004 af Nn (Slettet)
Okay..hvad betyder det så? Jeg har aldrig haft fransk..
Men jeg tror at det har en sammenhæng med den bog jeg læser, så tænkte at jeg måtte finde ud af hvad det betød
Men jeg tror at det har en sammenhæng med den bog jeg læser, så tænkte at jeg måtte finde ud af hvad det betød
Svar #3
15. december 2004 af Mads (Slettet)
à= til
le= bestemt artikel 1. pers ental, maskulinum "den"
petit = lille
Garcon= dreng
Altså= til den lille dreng
Mads
Skriv et svar til: Au Petit Garçon
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
