Engelsk

present siemple/perfect/past siemple....

29. juli 2009 af morell18 (Slettet)

har virkeligt svaert ved at finde rundt i det.

paa forhaand tak.


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. juli 2009 af backus (Slettet)

present simple = almindelig nutid = he eats his dinner everyday

perfect = førnutid = he has eaten his dinner

past simple = almindelig datid = he ate his dinner yesterday.


Svar #2
29. juli 2009 af morell18 (Slettet)

Hva saa med presen perfect/contenions..


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. juli 2009 af rakijovic

Det er nu at den kvikke elev ville hive sine grammatikbøger frem...

Present perfect = perfektum (førnutid) = he has eaten his dinner

Past perfect = pluperfekt (førdatid) = he had eaten his dinner

Present continuous [note spelling, mate] = udvidet præsens = he is eating his dinner

Past continuous = udvidet præteritum (datid) = he was eating his dinner

— og så fremdeles.

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Skriv et svar til: present siemple/perfect/past siemple....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.