Musik

finde monotoniforhold til 7lnx/x^2

26. august 2009 af quik (Slettet) - Niveau: A-niveau

 er der nogen der kan hjælpe mig med at finde monotoniforhold for 7lnx/x^2

jeg fandt f'(x) men kan ikke går videre

tak på forhånd


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. august 2009 af mathon

Dm(f) = R+

f '(x) = 0 for x = e½


Skriv et svar til: finde monotoniforhold til 7lnx/x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.