Andre fag

Installering af Latex

27. december 2004 af Tordentarm (Slettet)
Hej! Jeg er i gang med at installere Latex, og til det følger jeg guiden "http://www.math.aau.dk/~dethlef/Tips/" meget, meget slavisk :) Jeg er nået til punktet "AucTeX 11.14" under "Install". Der står der under test: Re)Start Emacs. In emacs, call M-x latex-mode. You should see the "Command" and "LaTeX" menus. Also the "Ref" menu is shown (RefTeX is also activated).

Mit spørgsmål er så: Hvordan henter man "M-x latex-mode" frem i Emacs?
På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. december 2004 af 404error (Slettet)

Tryk alt og x samtidig, skriv dernæst latex-mode og tryk enter.

Svar #2
27. december 2004 af Tordentarm (Slettet)

Er lige stødt på et til problem. Det kører fremragende! Under punktet "Ispell 3.1.20" står under test: At a Command prompt, type "ispell".
Hvor finder man en såkaldt "Command prompt"?

Håber ikke spørgsmålet er alt for simpelt..

Svar #3
27. december 2004 af Tordentarm (Slettet)

Er der slet ingen, der ved hvor man finder en "command prompt" i Latex?

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. december 2004 af 404error (Slettet)

Det har ikke noget med latex at gøre. Vælg 'Kør' i startmenuen og skriv ispell for at teste din installation.

Svar #5
27. december 2004 af Tordentarm (Slettet)

Mange tak for hjælpen. Men nu er jeg desværre stødt på endnu et problem. Når jeg prøver at installere Ghostscript og Ghostview, kommer dette frem på skærmen: "Source Directory=c:\\temp\\WZSE2.TMP
Target Directory=C:\\program files\\ghostgum\\gs
Target Shell Folder=Ghostscript
Current user
Installing Program...
Copying files listed in filelist.txt
Creating temporary file c:\\temp \\gsa02652
Failed to create FileNew temporary file
Program install failed"
Af en eller anden grund, vil programmet altså ikke installeres. Nogen, der ved hvad det skyldes?

Brugbart svar (0)

Svar #6
30. december 2004 af sigmund (Slettet)

Har du en "user variable", kaldt "temp", med værdien c:\\temp? Der kan også være en fejl med download af programmet. Prøv at downloade en gang til, og kør installationen igen. Prøv evt. at gå ind på http://www.student.dtu.dk/~latex/download/.

Skriv et svar til: Installering af Latex

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.