Engelsk

\Rescue me!! Till tommorow!!\

25. oktober 2009 af juleman (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Heej jeg har et stykke tekst jeg ville have rettet til imorgen;

Engelsk:

Hi my name is Line, and my topic is Smoking. I’ve chosen this topic, it’s interesting and because my parents smoke, and I think that it’s important for the whole world, to be more informed about it.
Tobacco is unfortunately legal, to buy and cheap in most of the world. People start to smoke, because they think it’s cool when they see their friends or fellows smoke. But it can also come from peer pressure; it means that one or even more people compels the person to smoke.
In the old days the whole world didn’t knew as much as they should know about smoking, but we are more informed about it, nowadays. The whole thing about, how smoking affects our body, was just a mist for the eyes. But when the world get infirmed about the way it was damaging our body, the society began slowly to stop their smoking. 
 

Dansk:

Hej mit navn er Line, og mit emne er rygning. Jeg har valgt dette emne, det er interessant og fordi mine forældre ryger, og jeg tænker på at det er vigtigt for hele verden, til at blive informeret om.  Tobak er desværre  lovligt, at købe og det er billigt i næsten hele verden. Mennesker starter med at ryge, fordi de syntes at det er sejt, når de ser deres venner eller medmennesker ryge. Men det can også komme af gruppepres; det betyder at en eller flere mennesker tvinger personen til at ryge. I gamle dage, vidste hele verden ikke ret meget om rygning, som det i virkeligheden burde, men vi er mere informeret om det nutildags. Alt det med hvordan rygning påvirker vores krop, var bare en tåge for øjnene. Men verdenen blev informeret om måden det skadede vores krop, samfundet begyndte så småt at stoppe deres rygning.

PS: Det skal ikke oversættes fra dansk til engelsk, men jeg skrev det på dansk så i kunne have en lille idé om det. Tag jer ikke af det danske har ikke rettet det og jeg skrev det bare hurtigt. Please bare nævn de vigtigste ting som i syntes/ved er bedre :D PÅ FORHÅND TAK !!


Skriv et svar til: \Rescue me!! Till tommorow!!\

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.