Engelsk

Hjælp

26. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Hvordan siger man dette på engelsk=

I center købte mig og min veninde en is og noget slik, da vi skulle hjem tog vi bussen. Det er en sætning, som jeg gerne ville have oversat.

for øvrigt ordet assigments, som betyder opgaver på engelsk. hvordan udtales det.

Håber på noget hjælp!


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2009 af Chick_o7 (Slettet)

In the mall my friend and I bought an ice cream and some candy. When we went home, we took the bus.

Ved ikke hvordan jeg skal forklare hvordan ordet udtales, men jeg skal gøre et forsøg.

As-sign-ment

'as' udtales som på dansk,

'sign' ligesom det danske ord 'tegn' bare med et 's' istedet for et 't'

og ment ligesom på dansk.

Håber det hjalp :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2009 af Chick_o7 (Slettet)

.. Ville lige sige, jeg synes "we took the bus home" (vi tog bussen hjem) lyder bedre end "da vi skulle hjem tog vi bussen" men det er selfølgelig dig der afgør hvad der passer bedst til hvad du skriver.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2009 af exatb

.. on our way home we went by bus.

udtales "asajnmænt"


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2009 af Stygotius (Slettet)

 manjajensen,

mener du virkelig det "dansk"  du skriver ??


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. oktober 2009 af Stygotius (Slettet)

 "My friend I and bought an ice cone (=isvaffel) (eller "ice lollipop" = ispind ) in the shopping centre, and we took a bus home"

assignment = [a'sainmnt]


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.