Andre fag

øvelse 4.9

17. november 2009 af SYCL (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

jeg skal lave en øvelse i datalogi

lav et HTML-dokument, hvor du for funktionen f(x)=x^2-2x-1 udskriver grafens koordinater (x; f(x)) for x=-5,-4,-3...,4,5.

det som jeg har gjort indtil videre:

<html>
 <head>
    <title>Øvelse 4.9</title>
    <script LANGUAGE="Javascript" type="text/javascript">
           function f(x)=x^2-2x-1{
           f(x)=1;
             for (x=5; x<=-5; x++) {
               f(x)=f(x)*x;
             };
          return f(x);
           };
    </script>
 </head>

 <body>
 </body>
</html>

men får ingen graf

Fra Steven


Skriv et svar til: øvelse 4.9

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.