Samfundsfag

Finanskrise og økonomi

16. december 2009 af Jacobhermann (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folk :)

Jeg har skrevet en opgave om finanskrisen og økonomiske teorier. Er der nogen der interesserer sig for dette emne og måske gider at læse om kommentere den?

Det ville være en stor hjælp.

Mvh.

Jacob

Vedhæftet fil: korrekturmangler.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. december 2009 af Exupery (Slettet)

Jeg orker ikke at læse det hele igennem fra start til slut (hvis jeg gjorde, ville jeg læse op til eksamen i stedet), men sådan overordnet ser det ganske fint ud. Jeg er dog ikke imponeret over hverken dine illustrationer eller matematikken. Du hopper meget let over nogle vigtige teoretiske pointer i de matematiske ligninger, og det er ret tydeligt, at det er lavet i et matematikprogram, der kan regne det hele. Det ville en statskundskaber også kunne finde ud af, og det er jo ikke meningen. :)

Rent æstetisk er din opgave heller ikke så pæn. Men det kan den dog hurtigt blive. Gør margenerne lige, få lavet en automatisk opdaterende indholdsfortegnelse og tegn eventuelt dine egne grafer, så de ser lidt pænere ud end sådan nogle indscannede nogen. Sidstnævnte er dog kun, hvis det kan lade sig gøre, ellers er det fint nok, som det er.

Sådan rent økonomisk lød det fornuftigt nok - i hvert fald de dele jeg læste. Generelt tror jeg, at du fint har dækket samfundsfag. Matematikken ser jeg dog lidt som det svage punkt. 


Svar #2
16. december 2009 af Jacobhermann (Slettet)

Mange tak for kommentaren.

Jeg kigger på det :)


Skriv et svar til: Finanskrise og økonomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.