IT

beregning af afdrag

13. januar 2010 af chevy (Slettet)

Hej er der nogen der kan fortælle mig hvordan jeg beregner afdrag pr. mdr. med excel har disse oplysninger Årlig rente 5% løbetid 60 Mdr og 150000 lånebeløb  


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. januar 2010 af mathon

1+rmdr = 1,051/12 = 1,00407

G = y/rmdr·(1-(1+rmdr)-n)

y = (G·rmdr)/(1-(1+rmdr)-n) = 150000·0,00407/(1-1,00407-60) = 2823,06

første afdrag:
                     a1 = y-G·rmdr = 2823,06-150000·0,00407 = 2211,94
n'te afdrag:
                     an = a1·(1+rmdr)n-1 = 2211,94·1,00407n-1
 


Svar #2
13. januar 2010 af chevy (Slettet)

tak for svaret men jeg fik vist ikke skrevet at det skulle regnes ud med en formel i excel og det er denne jeg ikke kan hitte ud af


Skriv et svar til: beregning af afdrag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.