Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Projekt - Terrorisme

05. februar 2010 af Baune94 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej StudiePortalen.dk

- Vi er 3 drenge der er i fuld sving med at lave vores 9'ende klasses Projekt. - Hvor vi har valgt at skrive om "Terrorisme"

- Sidder her & Arbejder med noget omkring WTC (Word Trade Center) . & Fandt en meget spændende kilde, Som jeg har set for lang tid siden og syntes det var lidt underligt alt det passede sammen.

"Skræmmende!
1) New York City har 11 bogstaver
2) Afghanistan har 11 bogstaver
3) Ramsin Yuseb (Terroristen som truede med at ødelægge Twin Towers i 1993) har 11 bogstaver
4) George W Bush har 11 bogstaver Dette kunne have været ren tilfældigt, men det bliver mere interessant: 1. New York er den 11. stat 2. Fly 11 havde 92 passagere ( 9 + 2 = 11) 3. Fly nummer 77 som også ramte Twin Towers, havde 65 passagere (6 + 5 = 11) 4. Tragedien skete 11. september, eller også kendt som 9/11 ( 9 + 1 + 1 =11)
5. Datoen er lig "US emergency services" telefonnummer 911 ( 9 + 1 + 1 = 11)
Fortsat tilfældighed? læs videre......
1) Totalt antal ofre på flyene som styrtede ned var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11)
2) 11. september er den 254. dag i året ( 2 + 5 + 4 = 11)
3) Bombningen i Madrid skete 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 = 11)
4) Tragedien i Madrid skete 911 dage efter Twin Towers tragedien. Nu kommer noget som er endnu mærkeligere: Det mest kendte symbol for USA, efter Stars & Stripes, er ørnen. Følgende vers er taget fra Islams mest hellige bog, Koranen: "For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle. The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while some of the people trembled in despair still more rejoiced: For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace."
Det var vers nummer 9.11 i Koranen.
Tror du stadig det er en ren tilfældighed?
Prøv dette og check hvad du føler bagefter:
Åbn Microsoft Word og gør følgende: 1. Skriv med store bogstaver: Q33 NY. Dette er fly-nummeret på det første fly som ramte Twin Towers. 2. Marker Q33 NY 3. Ændr størrelse til 48 4. Ændr skrifttypen til WINDINGS (Evt. WINDINGS 1) SKRÆMMENDE!"


 - Da jeg var ved at bliver færdig med vores PowerPoint slog det mig lige..

- Hvorfor er det jødiske Tegn med i denne sammenhæng? - Kan godt være det er et dumt spørgsmål. Men kan simpelthen ikke komme frem til resultatet.. --> http://peecee.dk/upload/view/222966


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2010 af Shase (Slettet)

I skal nok ikke gå så meget amok med alle de tilfældigheder/pudsigheder i jeres projekt. I hvert fald skal de negliceres til et enkelt kapitel hvis i gerne vil have det med. Når man har med tal at gøre er det nemt at plusse og trække fra så det ser mærkeligt ud. Og det med Q33 NY 3 kan du ikke bruge til noget som helst. Det med 11 bogstaver skal i nok heller ikke ligge for meget i.

Ikke at det ikke er interessant, men i kommer til at brænde nallerne. Tag et objektivt kig på det igen, og find for og mod argumenter for hver ting og overvej så det hele igen.


Skriv et svar til: Projekt - Terrorisme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.