Spansk

Oversættelses hjælp

14. februar 2010 af Kevi (Slettet)

Har prøvet og oversætte dem, der er helt sikkert en del fejl (emnet er adjektiver, så de skal oversættes korekt på adjektivt)

- Han spiller et interessant instrument
- Huset er lavt
- Violinen er ny
- Er din kæreste romantisk
- Køber du en dyr billet til koncerten
- Han drikker en gigantisk øl
- Jeg skal til en interessant koncert

- Toca un instrumento interesante
- Toca un instrumento interesante
- Violín es nuevo
- ¿Es tu novio romántico?
- Si usted compra un billete de concierto caro
- Está bebiendo una cerveza gigante
- Me voy a un concierto interesante
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2010 af xKris (Slettet)

Den første er rigtig.

Huset er lavt = La casa es baja

Violinen er ny = El violín (husk at det er violinen) es nuevo

Er din kæreste romantisk? = ¿Tu novio es romántico?

Køber du en dyr billet til koncerten? = ¿Compras (fordi det er du og ikke De) una entrada cara para el concierto? (jeg ville bruge entrada, men man kan nok også godt bruge billete)

Han drikker en gigantisk øl = Bebe una cerveza gigante

Jeg skal til en interessant koncert = Voy a un concierto interesante (Irse bruger man mere hvis man går væk fra noget, så det er nok bare at skrive voy i stedet for me voy)


Skriv et svar til: Oversættelses hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.