Engelsk

Engelsk stil :)

22. februar 2010 af multi376 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er der nogen der er så sød og vil rette min stil, den er kun på 700 ord.


Svar #1
22. februar 2010 af multi376 (Slettet)

her er stilen

Vedhæftet fil:stil-fisk.doc

Svar #2
22. februar 2010 af multi376 (Slettet)

er der ikke nogen der vil hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. februar 2010 af Rinnala (Slettet)

første sætnig "week" = "uge", men tror der skal stå "svag"

I 2. sætning bliver der skiftet fra nutid til datid, hvor "would" er sønderen, "fear" passer bedre end "fair"

"The only living thing she has a relationship to is her beautiful fishes." Jeg ville sige "relation" i stedet for relationship.

"She cannot se the peace in the people as in her fishes." "se" mangler et `e´

"Mick and her mother, the only family member we hear about"

"her mother had brought her up and let her to her own" "her mother had educated her and let her off on her own"

"few people the cap and ignorance between" (Jeg ville skrive "gap" = hul/mellemrum i stedet for "cap" = taxa) "her and the people was being increased as the years went"

der kommer mere senere


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. februar 2010 af Rinnala (Slettet)

"Her illness symbolizes the fear which is also the cause to her loneliness."

Her illness symbolizes the fear which too is the cause of her loneliness.

"Mick kills her angel fish she saw fear in his face:Marjorie glimpsed

"This discovery turned her lifelong fear into hate."

"Then the hate gave her the strength to go truth (get through?) her inhuman action"

"then he does not dear (dare) to disturb her again"

"this short story is fear and what fear can do to one"

"she was week and lonely but at the moment" bliver til "she was weak and lonely but the moment she saw weakness in Mick her fear turned to anger and make her do the inhuman action. " igen i hver sin tid turns eller made.

"and no one is (der mangler noget)for help you it will" jeg foreslår "is there to help you"

She lived high above the world she could only see the surface of the people

"and good some human can be" `human´ skal være i flertal

det er en virkelig god stil


Svar #5
23. februar 2010 af multi376 (Slettet)

tusind tak for hjælpen Rinnala


Skriv et svar til: Engelsk stil :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.