Andre fag

Valgfag...??

30. maj 2003 af SP anonym (Slettet)
Hej allesammen, jeg har lige et spørgsmål angående valgfag..Jeg har valgt design i 3 g, men overvejer lidt at flytte over til biologi på mellemniveau..jeg kunne godt tænke mig at få fjernet mine to 8 taller, fra biologi fra 1 G..men kan jeg skore en høj karakter i design? Hvad går design egentlig ud på??på forhånd tak for hjælpen!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2003 af darkseer (Slettet)

Design er faktisk et spændende fag. Du kan komme ud for at skulle lave at fra visitkort til stole. Det er ligesom billedkunst på en måde, men mere seriøst idet du skal aflevere opgaver. Men det gode er opgaverne er sjove at lave, fordi man skal være kreativ og al det der jazz. Faktisk kommer det hele an på hvad du vil læse bagefter. Medmindre du skal læse noet hvor du skal have biologi, vil jeg fraråde at vælge biologi. Jeg tror du vil have det nemmere med at få en god karakter i design end i biologi. Desuden er der den åbenlyse grund.. Biologi er røvkedeligt, og i 3.g skal man slappe af og have det sjovt.

Jeg ville bare give min besyv, men det er dit valg.

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2003 af Lurch (Slettet)

Hvis det ikke er fordi du er ved at dumpe, eller skal bruge et eller andet bestemt fag senere, så er det da lidt trist at vælge fag ud fra hvor høj karakter man kan score......

Skriv et svar til: Valgfag...??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.